Tips

  • Dikwijls worden er zeehonden in de Waddenzee gespot. Neem daarom uw fototoestel mee.
  • Wilt u op een warme zomerdag een duik nemen in het Lauwersmeer? Vergeet dan niet uw zwemkleding mee te nemen.
  • Controleer voordat u van wal gaat wat de weersvoorspellingen zijn.

 

Arrangementen

WELKOM AAN BOORD!

Al 25 jaar is s’Amuse een toonaangevende cateraar in het gehele Noorden.
Diner voor twee of uitbundig feest voor 2000 gasten: nauwgezet, met gevoel voor detail en sfeer, geven we elke gebeurtenis een bijzondere betekenis.
Dat we iets met water hebben moge duidelijk zijn: Café de Sleutel, s’Amuse en de BuitenSocieteit Paterswolde liggen aan het water. En nu dus een unieke locatie OP het water.
Daar zijn we trots op.

Er kan van alles aan boord: VERGADEREN, TROUWEN, NETWERKEN, BRAINSTORMEN, GEZELLIG ETEN, BORRELEN…

Van begin April tot eind September wordt er zoveel mogelijk gevaren.
Van Oktober tot eind Maart ligt het schip aan het Hoge der Aa en dient dan als “Restaurantschip”.
Het schip is voor een vaardag geschikt voor gezelschappen tot 45 personen.
Plaats van vertrek en aankomst varieert.
In overleg stellen we graag een mooi programma voor u samen.

U kunt het schip ook gebruiken als vergaderlocatie: Als je hier geen inspiratie opdoet voor een nieuw concept …waar dan wel?
Wij verzorgen lunch, versnaperingen, diner…zoals u wilt

En hoe romantisch kan het zijn om aan boord van dit prachtige schip te trouwen?  

Kortom: als u uw relaties, vrienden, familie wilt verrassen: vraag ons een voorstel te doen.

Prijs voor een vaardag, dus de huur van het schip inclusief twee bemanningsleden, bedraagt € 1.500,00 (exclusief 6% BTW).
Prijs voor de catering is helemaal afhankelijk van tijdsduur en wensen.
Bel met s’Amuse  met Roald Reitsema of Ineke de Boer 050-3129213. We adviseren u graag.

>> DOWNLOAD/LEES HIER HET OVERZICHT MET TARIEVEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN


Ter inspiratie:

Vergaderen aan boord

U kunt vergaderen aan boord van het schip of naar een locatie gebracht worden om te vergaderen. Na het zakelijk gedeelte gaat u zeilen over het wad. De liefhebbers kunnen de schipper helpen met het spannen van de zeilen. Het Vergaderen aan Boord-arrangement kan ook in combinatie met een Schieractief-onderdeel. Wij denken graag met u mee voor de specifieke invulling van de vaardag. Op verzoek kunnen wij de audiovisuele middelen voor u verzorgen.   

Trouwen op het water

Een dag om nooit te vergeten. En van zo'n dag, waarop alle mooie wensen in vervulling moeten gaan, verwacht u een spraakmakende accommodatie en een perfecte verzorging. U wilt niet alleen uzelf verwennen, maar ook uw familie, vrienden en relaties. Tijd om al glijdend over het water te genieten van het prachtige Groninger landschap.
De Voorwaarts Voorwaarts is een officiële trouwlocatie voor zowel gemeente Groningen als gemeente De Marne.


Maritiem bruiloftsfeest 


Nadat in de plaats van uw keuze het huwelijk is voltrokken, gaat u met uw gasten naar de vaste ligplaats Lauwersoog waar de Voorwaarts Voorwaarts ligt te wachten. U wordt daar met een kop koffie verwelkomd door de schipper en zijn maat. Het schip steekt van wal en de zeilen gaan omhoog. Het bruidspaar neemt plaats bij de grote mast, omringd door familie en vrienden. De schipper neemt het woord en spreekt het bruidspaar toe. Na het in ontvangst nemen van de felicitaties volgt het startsein voor het feest. De champagnekurk knalt. Een feestelijk buffet zorgt voor de inwendige mens. Een troubadour brengt zeemansliedjes van liefde en heimwee of Franse chansons ten gehore. Aan het eind van de dag meert het schip weer af in de haven van vertrek en neemt de bemanning afscheid van de gasten. Van Stad naar Ommeland
De gasten worden alvast ontvangen door de bemanning van de Voorwaarts Voorwaarts aan de kade van de Hoge der Aa. Ze wachten in spanning op de komst van het bruidspaar. Na ontvangst van het bruidspaar aan dek verplaatst het gezelschap zich benedendeks voor de huwelijksvoltrekking. Hierna vertrekt het schip voor een prachtige tocht door het Groninger landschap naar Garnwerd. De gasten zullen verwend worden met bruidstaart, champagne en vervolgens heerlijke dranken en luxe hapjes.

Dit zijn slechts een tweetal opties voor de invulling van uw bruiloftsfeest. Vanzelfsprekend kunt in overleg de dag naar uw eigen wensen invullen. Laat u informeren over de opvaarkosten om onduidelijkheden te voorkomen!


Schier Actief

Voor onderstaande activiteiten geldt dat de grootte van de groep mede prijsbepalend is. De activiteiten worden georganiseerd op Schiermonnikoog vanaf € 8,50 per persoon. Vaak is een combinatie van verschillende arrangementen ook mogelijk. En een potje voetbal of volleybal behoort ook tot de mogelijkheden!

Fietsen
Wij reserveren fietsen voor u die bij aankomst in de haven voor u klaar staan. Voor het huren van fietsen horen wij graag of u een herenfiets of een damesfiets wenst, hoeveel tandems erbij mogen en country crossfietsen.  De fietsroutes zijn gratis te verkrijgen, indien u een route wil afleggen zorgen wij ervoor dat deze beschikbaar zijn.
Prijzen vanaf € 5,50 per fiets.

Strandgolf

Een 12 holes parcours wordt op het Noordzeestrand uitgezet. Voor iedereen, alle leeftijden! Ervaring in de golfsport is niet vereist. Een mooie hilarische competitie.

Schierschieten

Een combinatie van schietactiviteiten in competitievorm, met als onderdelen boogschieten, blowgun (blaaspijp) en kruisboog.


Workshop vliegeren
Een circa 2 uur durende workshop vliegeren op het Noordzeestrand met 2-lijners voor iedereen!
Voor de meer geoefende vliegeraars zijn 4-lijners, powerwings en buggy's aanwezig.

Strandzeilen
Beleef de opwinding van snelheid en stilte in een adembenemende omgeving van het Noorderzeestrand van Schiermonnikoog. Het breedste strand van Europa is uitermate geschikt voor strandzeilen. Vanwege de eventueel te behalen snelheden gaat veiligheid boven alles; een gedegen instructie, door ervaren instructeurs, is derhalve noodzakelijk. Na de theorie en praktijkoefeningen kunnen de deelnemers in duowagens over het strand zeilen en genieten van de unieke ervaring.

>> download hier het overzicht met tarieven en algemene voorwaarden

TARIEVEN

Capaciteit
: maximaal 45 personen
Tijden vaardag : ca. 09.00 – 18.00

  • Verhuurtarief voor vaardag is € 1.500,00*.

  • Verhuurtarief halve vaardag is € 850,00*.
  • Bij 3 aansluitende huurdagen wordt op het verhuurtarief een korting verstrekt van 5% per dag.

  • Bij minimaal 4 aansluitende huurdagen wordt op het verhuurtarief een korting verstrekt van 10% per dag.

  • Overnachten aan boord is in principe niet mogelijk.

  • Tarief voor het voor opvaren van de vaste ligplaats naar opstapplaats en vice versa bedraagt € 500,00*. 

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief catering en 6% BTW.

 

 

 

Arrangementen