Evenementen-agenda

 

30 juni - 3 juli 2016
DelfSail

 

Evenementen
& Public affairs


 

Na overleg binnen het enthousiaste bestuur kon de gedachte vorm krijgen, om het enige Groninger Vlaggenschip een aantal dagen per jaar te reserveren voor ‘kwetsbare doelgroepen’. Deze dagen worden aangeboden in het  voor- en naseizoen. De financiering voor deze dagen wordt door externe (derde) partijen gerealiseerd tegen een gereduceerd tarief. Vanaf 2011 konden voor het eerst een aantal bijzondere groepen  worden ontvangen aan boord.

Steeds meer bedrijven – maar ook sommige serviceclubs – nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en scharen zich achter dit initiatief. Voor deze kwetsbare doelgroepen gaat er een wereld open, die zij nooit gekend hebben. Voor hen geen financiële crisis in deze tijd, maar een levenslange crisis door een lichaam en/of geest met vele beperkingen. De bedrijven die dit begrepen hebben krijgen een menselijk gezicht wanneer zij het initiatief ondersteunen, het gezicht van Bert en Ernie. Een volwassen mens, bladerend door dat boekje, is aandoenlijk. Dat vergeet je nooit meer. Mooi dat Groningen dit wil omarmen!


Jeannette Blijdorp-Jonker,
Bestuurslid Voorwaarts Voorwaarts

 


 

Hallo Meneer Stuursma.
 
Goh, wat hebben wij een fantastische dag beleefd op de Voorwaarts Voorwaarts!
Complimenten! Goed verzorgd en ontzettend behulpzame en vriendelijke schippers!
Niets was hen teveel en hun omgang met onze jeugd is ook een compliment waard!
We hebben het ook ontzettend getroffen met het weer. De hele dag droog. Toen we weer van boord gingen begon het pas te druppelen.
De kinderen hebben een dag beleeft om nooit te vergeten. We hebben zelfs zeehonden gespot. Wat willen we nog meer!
De reacties van de jeugd en de groepsleiding waren dan ook erg positief.
Wij willen zeker nog wel een keertje weg met de Voorwaart Voorwaarts!
 
Namens de jeugd en begeleiding van de Thiedemaweg in Damwoude ...Bedankt!

image description

Verslagen op Facebook


Verslagen in tekst en/of beeld van evenementen en public affairs kunt u vinden op de facebookpagina van de Voorwaarts Voorwaarts:

>> Voorwaarts Voorwaarts op Facebook

 

public affairs